Bilecik'ten Kısa Kısa

Söğüt'te "Ertuğrul Gazi Birliği" ekim ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda Vali Tahir Büyükakın başkanlığında yapılan toplantı, Söğüt Kaymakam Vekili Burhan Terzioğlu, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler ile birlik meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda, birliğin 2018 yılı yatırım programı ve bütçe tasarısının görüşülmesinin ardından meclis 1. Başkanvekili ve Birlik Encümen üye seçimi ile birlik tarafından yapılacak faaliyetler ele alındı.

- Süs bitkisi ve fidan yetiştiriyorlar

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, süs bitkisi ve fidan yetiştirme alanında incelemede bulundu.

Yağcı, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve birim müdürleriyle birlikte bulunduğu incelemenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, kentin birçok noktasında kullanılan süs bitkisi ve fidanların belediye tarafından üretildiğini kaydetti.

Belediye olarak birçok önemli çalışma ve eseri kente kazandırdıklarının anımsatan Yağcı, ''Süs Bitkisi ve Fidan Yetiştirme alanımızı da ilimize kazandırdık. Şehrimizin birçok noktasındaki süsleme faaliyetleri ile fidan dikim çalışmalarında kendi üretimimiz olan bitki ve fidanları kullanıyoruz.'' dedi.

Kaynak: AA