Başkan Kurt, Halk Merkezinde 75. Yıl Mahallesi Sakinleri İle Buluştu

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, yeni kurs dönemi başlangıcında 75. Yıl mahallesi sakinleri ve Selami Vardar Halk Merkezi kursiyerleri ile bir araya geldi.

Başkan Kurt, Halk Merkezinde 75. Yıl Mahallesi Sakinleri İle Buluştu
Selami Vardar Halk Meclisi ve Odunpazarı Kent Konseyi 75. Yıl Mahalle Meclisinin birlikte düzenlediği etkinliğe katılan Başkan Kurt, 75. Yıl Mahallesinde yaşayan vatandaşlarla ve Selami Vardar Halk Merkezi kursiyerleri ile buluştu. Mahallelilerin sorunlarını dinleyen Başkan Kurt, kısa sürede çözüm bulacaklarını ve Odunpazarı Belediyesi ile ilgili olmayan konuları ise ilgili kurumlara ileteceğini kaydetti.

Halk Merkezlerinde yeni sezonun başladığını belirten Başkan Kurt, “Geçen sezon birlikte çok güzel işler başardık. Sizler sezon boyunca yaptığınız el emeği, göz nuru eserlerinizi, sezon sonunda sergilediniz. Bütün Eskişehir sizin yaptığınız eserleri gördü. Daha sonra bu el emeği göz nuru eserlerinizi açılan stantlarda, pazarlarda satışa çıkardınız. Ev ekonominize katkı sundunuz. Bu yıl da aynı başarıyı göstereceğinize inanıyorum” dedi.

Kursiyerler ve mahalle sakinleri, Başkan Kurt’a Selami Vardar Halk Merkezinde bulunan tandırda pişirdikleri gözlemeleri ikram etti.
Kaynak: İHA