Başkan Doğan Halktan Ayrılmıyor

Makamda değil sokakta belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, halkın arasında olmaya büyük önem veriyor.

Başkan Doğan Halktan Ayrılmıyor
Zamanının büyük bölümünü makamda değil İzmit’in sokaklarında esnaf ve vatandaşlarla geçirmeye özen gösteren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, istek ve şikâyetleri dileyip, onlarla sohbet ediyor. Restoranından, çay ocağına, ürün ve hizmet sunan tüm işletmeleri ziyaret eden Doğan, gencinden yaşlısına herkesi kucaklıyor. Hemen her zaman cami cemaatiyle, pazarcı esnafıyla, simitçiyle, ayakkabı boyacısıyla, parkta çocuklarla görmeye alıştığımız Başkan Doğan, vatandaşlardan büyük ilgi ve sevgi görüyor.

Makam koltuğunda oturarak belediyecilik yapılmayacağını vurgulayan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Göreve geldiğimiz ilk gün, oturarak değil halkın arasında olarak çalışacağımızı söylemiştik. Yıllar önce ne dediysek onu yapıyoruz. Yeni belediyecilik anlayışı halkın arasında olmayı gerektiriyor. İzmit Belediyesi, sokakta, halkın arasında belediyecilik anlayışı içinde çalışıyor, çalışmaya da devam edecek. Vatandaşlarla konuşup, isteklerini dinlemek, başkan oğullarını gören amcaların mutluluğunu görmek ve onların hayır dualarını almak bir belediye başkanı için en büyük mutluluk” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA