Ateşböceği dizisi 15. bölüm fragmanı yayında

Ateşböceği son bölüm ardından Ateşböceği 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ateşböceği son bölüm izleyicilerden tam not aldı. Star TV ekranlarının sevilen dizisi Ateşböceği’nde bu hafta; Aslı ve Barış aşklarının arkasında dururken, onların denk olmadığını düşünen Cahide ile kardeşinin bu ilişki yüzünden ezileceğini düşünen Metin karşı karşıya geldi.

Ateşböceği dizisi 15. bölüm fragmanı yayında
Star TV ekranlarının sevilen dizisi Ateşböceği 15. yeni bölüm fragmanı öncesi yayınlanan Ateşböceği son bölüm nefes kesti. Ateşböceği dizisinde bu hafta; Aslı ve Barış aşklarının arkasında dururken, onların denk olmadığını düşünen Cahide ile kardeşinin bu ilişki yüzünden ezileceğini düşünen Metin karşı karşıya geldi. Aslı ve Barış aşklarının arkasında dururken, onların denk olmadığını düşünen Cahide ile kardeşinin bu ilişki yüzünden ezileceğini düşünen Metin karşı karşıya gelir. Cahide'nin Aslı'yı yurtdışına gönderme planından sonra Metin bu ilişkiye açık açık onay vermediğini söyler fakat Barış'ın Aslı'dan vazgeçmeye niyeti yoktur. Barbaros ve Arzu'nun nişanı için mahalleye gelen Barış, vicdan azabı çekerken Gül'ün gerçeklere yaklaşması an meselesidir.

ATEŞBÖCEĞİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aslı ve Barış aşklarının arkasında dururken, onların denk olmadığını düşünen Cahide ile kardeşinin bu ilişki yüzünden ezileceğini düşünen Metin karşı karşıya gelir. Cahide'nin Aslı'yı yurtdışına gönderme planından sonra Metin bu ilişkiye açık açık onay vermediğini söyler fakat Barış'ın Aslı'dan vazgeçmeye niyeti yoktur. Barbaros ve Arzu'nun nişanı için mahalleye gelen Barış, vicdan azabı çekerken Gül'ün gerçeklere yaklaşması an meselesidir.

Ateşböceği dizisi 15. bölüm fragmanı yayında

ATEŞBÖCEĞİ KONUSU

Başarılı ve yalnız bir avukat olan Barış Buka (Seçkin Özdemir), hayatının en çetin davasıyla karşı karşıya kalınca yolu ele avuca sığmaz bir taksi şoförü olan Aslı Eğilmez'le( Nilay Deniz) kesişir. Hayatta keşfedilecek hiçbir şey kalmadığına inanan Barış'ın, ateşböceği misali parıldayan Aslı'yla başlayan macerası ona bilmediği bir dünyanın kapılarını aralar. İkisi için de yeni başlayan bu hikayenin başrolünde artık aşk vardır.

Ateşböceği dizisi 15. bölüm fragmanı (1.Tanıtımı)


 

ATEŞBÖCEĞİ OYUNCU KADROSU

Seçkin Özdemir / Barış Buka

Ağustos 1981 dünyaya gelen Seçkin Özdemir'in Sinoplu olduğu ifade edilirken. aynı zamanda dj'lik ve sunuculuk da yaptığı öğrenildi.

Yakışıklılığı ile ön plana çıkan Özdemir, geçtiğimiz haftalarda Star TV ekranlarında yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde Pamir Marden karakterine hayat vermişti.
İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan Özdemir üniversite eğitimini ise Kocaeli Üniversitesi İktisat bölümünde aldı. Oyunculuk için kendini geliştiren Özdemir 'Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi tamamladıktan sonra 2008 yılında Yaban Gülü dizisiyle kariyerine adım atmıştı.

Nilay Deniz / Aslı Eğilmez


Ateşböceği dizisi 15. bölüm fragmanı yayında

1993 Aydın doğumlu olan güzel oyuncu ilk olarak Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı proje ile kariyerinin başlangıcını yapmıştı. Ardından Hayata Beş Kala, Güneşi Beklerken ve Aşk Yeniden gibi projelerde yer alan Eğilmez, önümüzdeki günlerde Ateşböceği adlı TV dizinde Aslı karakterine hayat verecek.