AK Parti İstişare Toplantısı Yapıldı

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığınca düzenlenen istişare toplantısında konuşan İl Başkanı Muhammed Dara Akar, “Bizim işimiz, işlerin en hayırlısı olan insana hizmettir” dedi.

AK Parti İstişare Toplantısı Yapıldı
AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı İstişare Toplantısı, Kayapınar ilçesindeki bir restoranda yapıldı. Toplantıya, İl Başkanı Muhammed Dara Akar, Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Evsen, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Akyıldız ve parti yöneticileri katıldı.

Toplantıda konuşan Akar, hizmetle beraber gönül alma siyasetine de yönelmenin gerekli olduğunu gördüklerini belirterek, AK Parti olarak en önemli işlerinin işlerin en hayırlısı olan insana hizmet olduğunu kaydetti.

Diyarbakır ve Diyarbakır halkı için sürekli sahada olduklarını ve bundan sonra ki süreçte de ciddi bir koordinasyon ile sahada olacaklarını ifade eden Akar, “Çalışmalarımız bundan sonra ki süreçte daha etkin devam edecektir. Türkiye artık eski Türkiye değil. Milli birlik ve beraberliğimiz güçlü, 2023 hedefimize hızlı bir şekilde gidiyoruz. Güçlü bir Türkiye için herkes elini taşın altına koymalıdır. Bizim bu ülkeye, bölgeye, Diyarbakır’a ve Diyarbakır halkına vefa borcumuz var. 2002 yılından beri iktidarda olan AK Parti hükümetlerinin hizmetlerini halkımız ile paylaşmaya devam edeceğiz. Bir olacağız, birlik olacağız. 2019’a güçlü bir şekilde girip her üç seçimi de kazanıp halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA