AK Parti Eskişehir Kadın Kolları İlçe Kongrelerini Tamamladı

İl Kadın Kolları Başkanı Yalçın: 'Biz kongre sürecimizle partimiz olarak yeni bir atılım dönemine başlıyoruz ve bu süreçte yine gücümüz kadınlarımız ile hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum'.

AK Parti Eskişehir teşkilatında metropol dışında kalan ilçelerde kadın kolları kongreleri tamamlandı.

İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, yaptığı açıklamada, 5. olağan kongre sürecinde iki merkez ilçe Tepebaşı ve Odunpazarı hariç dış tüm ilçelerdeki kongreleri, kadınların yoğun katılımıyla tamamladıklarını kaydetti.

AK kadınların, bu kutlu yürüyüşünde öncelikli hedefinin milletin daha çok hizmet alması ve kazanması olduğunu aktaran Yalçın, şunları kaydetti:

"Gittiğimiz ilçelerimizde AK Parti'li belediye başkanlarımızın ilçelerimize yaptıkları hizmetler ve kadınlarımız için yaptıkları çalışmalar bizleri çok memnun etti. O ilçedeki kadınlarımız da verilen imkanlardan kazınımlardan memnun. Görüyoruz ki halkın içinden, milletine hizmet eden ve edecek yerel yönetimler şehrimizin her ilçesinde ve merkezde de gerekli. Biz kongre sürecimizle partimiz olarak yeni bir atılım dönemine başlıyoruz ve bu süreçte yine gücümüz kadınlarımız ile hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum. 5. olağan kongre sürecimizde kongrelerini tamamlayan İlçe Kadın Kolları Başkanlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Önceki dönem başkanlarımıza da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yine bu süreçte desteklerini esirgemeyen ilçe belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, gençlik kollarımıza ve yönetimlerimize de teşekkür ediyorum. Kongre sürecimize önümüzdeki günlerde Tepebaşı ve Odunpazarı İlçe Kadın Kolları kongrelerimiz ile devam edeceğiz."

AK Parti Eskişehir Kadın Kolları 5. Olağan Kongre sürecinde Alpu İlçe Kadın Kolları Başkanı Meral Keskin, Beylikova İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Küçük, Çifteler İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Can Geçkalan, Günyüzü İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazik Ayık, Han İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Belceli, İnönü İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Zeybek, Mahmudiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Eda Talay, Mihalıççık İlçe Kadın Kolları Başkanı Suzan Karakaya, Mihalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Çakır, Sarıcakaya İlçe Kadın Kolları Başkanı Kadriye Okur, Seyitgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Suriye Akipek ve Sivrihisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Şemnur Altınsoy oldu.

Kaynak: AA