Yokuşbaşı Grup Yolunda İnceleme

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ve beraberindeki heyet, yaklaşık 20 köyü birbirine bağlayan Yokuşbaşı grup yolunda incelemelerde bulundu.

İl Genel Meclisi Başkanı Yılmaz, burada yaptığı açıklamamada, kalitenin arması yönünde çalışmalar yürüttüklerini ve karayolları standardında köy yolları yaptıklarını söyledi.

Karayolları standardında yapılan Yokuşbaşı grup yolunun yalnızca asfalt maliyetinin 1,5 milyon lira olduğunu belirten Yılmaz, şunları kaydetti:

"Eski Gediz Yolu olarak bilinen merkez ilçeyi Aslanapa, Çavdarhisar ve Gediz’e bağlayan alternatif yol niteliğindeki yaklaşık 20 köyümüze ulaşımı sağlayan, ulaşım noktasında yarı yarıya tasarruf sağlayan yolun geçen yıl onarımını yapmıştık. Bu sene de onarım yapılan 6 kilometrelik kısma sıcak asfalt attık. Aslanapa tarafından da Ortaca’dan Dereköy’e kadar sıcak asfaltı getirmiştik. Hedefimiz bu iki ucu birleştirerek 50 kilometreye varan merkez ilçeye ulaşımı kısaltmak ve konforlu bir yol ağına kavuşturmak olacak. Yolumuz bölgemize ve ilimize hayırlı olsun."

İnceleme gezisine AK Parti Kütahya milletvekilleri Şükrü Nazlı ve İshak Gazel, Aslanapa Kaymakam Vekili Kadir Yurdagül, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Murat Koyak katıldı.

Kaynak: AA