Sorgun'da Daire Müdürleri Toplantısı Yapıldı

YOZGAT – Sorgun’da İl İdaresi Kanunu’nun 40’ıncı maddesi gereğince, ilçe idare şube müdürleri toplantısı yapıldı.

Kaymakam Mustafa Altınpınar başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya ilçede görev yapan tüm kurum müdürleri katıldı.

Toplantı sonrasında AA muhabirine açıklama yapan Kaymakam Altınpınar, ilçede görevli daire müdürlerinin kurumlarıyla ilgili sorunların masaya yatırılarak çözüm yollarının arandığını ifade etti.

Toplantıda özellikle jandarma bölgesinde olayların artış göstermesi nedeniyle tedbirlerin artırılması ve uygulamaların düzenli kontrol edilmesinin kararlaştırıldığını belirten Altınpınar, şunları kaydetti:

"Jandarmamız bir yandan bu önlemleri artırırken, bir yandan da bölgedeki yol kusurlarını tespit ederek durumu karayolları ve özel idare müdürlüğüne bildirecek. Ayrıca Emniyet Müdürlüğümüz ve Gıda Tarım Hayvancılık İlçe Müdürlüğümüz ile koordineli çalışarak, anız yangınlarının en aza indirilmesi sağlanacaktır. Yine 'şahinci' olarak adlandırılan gruplarla etkin bir şekilde mücadeleye devam edilecek. Tapu Kadastro Müdürlüğü’nden gelen şikayetlerin azaltılması yönünde yapılan çalışmalarda etkin bir şekilde sürdürülecek."

Altınpınar, kurumlarında çalışkanlığı ile dikkat çeken memurların kurum amirleri tarafından saptanarak kaymakamlığı bildirilmesinin kararlaştırıldığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA