Şoförler İlk Adaylarını Çıkardı

Yaklaşık 2 bin üyesi bulunan Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı için adaylığını ilk açıklayan isim Salih Karaağaç oldu. 18 yıl boyunca odada hem yönetim kurulu üyeliği hem de başkanvekilliği yapan Karaağaç, şoför esnafının da yoğun katılım gösterdiği basın toplantısıyla adaylığını açıkladı.

Şoförler İlk Adaylarını Çıkardı
Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bir kafede düzenlediği programla Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan vekili Salih Karaağaç’a şoförler de destek verdi. Toplantıda konuşan Karaağaç, oda seçimlerinin 2018 ocak ile mart ayları arasında yapılacağını belirterek, “Bu değerli ve onurlu göreve talibim. 1985 yılından beri odanın kayıtlı üyesiyim. 1999 yılında yapılan oda seçimlerinde Şoförler Odası Yönetim Kurulu’na seçildim. 2010 yılında yapılan oda seçimlerinden sonra da başkanvekili olarak seçildim. 2016 ağustos ayına kadar başkanvekili görevimi yürüttüm. Başkanımızın isteğiyle bu tarihte görevimden ayrıldım.” şeklinde konuştu.

Şoför esnafının desteğiyle göreve talip olduğunu ifade eden Karaağaç, “2018 yılında yapılacak seçimlerden sonra inşallah sizlere başkan olarak hizmet etmek istiyorum.” dedi.

Görev yaptığı 18 yıllık süreçte şoför esnafının sorunlarını çok iyi bildiğini ifade eden Karaağaç, bu sorunları çözmek ve esnaflardan gelen ‘Başkan ol’ çağrısı sonrasında aday olduğunu kaydetti.

Kaynak: İHA