Okulda İmece Usulü Kahvaltı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde öğretmen ve öğrencilerin düzenlediği kahvaltı imecesi ilgi gördü. Öğretmenlerle öğrencilerin evlerinden getirdikleri yiyecekler paylaşılırken, kahvaltı etkinliklerinin birlik ve beraberliği pekiştirdiği bildirildi.

Okulda İmece Usulü Kahvaltı
Sabah düzenlenen kahvaltı imecesine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhan Levent ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdal Aldağ’da katıldı.

Okul koridorunda kurulan demliklerde hazırlanan çayla birlikte, öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı yiyecekler servis edilirken, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Kahvaltı imecelerinin geleneksel hale getirildiğini anlatan Okul Müdürü Adnan Çakır, bu tür etkinliklerin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhan Levent, ”Müdürümüz Adnan Çakır’ı kutluyorum. Bu tür etkinliklerde öğrenciler kendilerini aile ortamında hissetmektedirler. Biz bu kahvaltıları sosyal uyum ve terapi gibi görüyoruz. Aynı sofrayı paylayan gençler bir birlerine daha sıkı bağlanıyorlar. Emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA