Öğrenci Velilerinden KYK Yetkililerine Teşekkür

Hakkari’nin Merzan Mahallesi’nde bulunan 500 kişilik Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunun çatısında bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangına anında müdahale edilmesinden dolayı öğrenci velileri yetkililere teşekkürlerini ilettiler.

Öğrenci Velilerinden KYK Yetkililerine Teşekkür
Bir süre önce yurt binasının çatısı henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yanmaya başladı.

Büyük bir hassasiyet örneği gösteren KYK yetkilileri, haber verdikleri Hakkari Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekibi, TOMA’yla gelen polisler ve AFAD ekipleriyle yangına müdahale ettiler. Yangında hiçbir öğrencinin zehirlenmemesi ve burnunun dahi kanamadan olayı atlatması öğrenci velileri tarafından takdirle karşılandı. Üniversite öğrencileri velileri, “Çatıda çıkan yangını fark eden KYK yetkilileri hemen yangına müdahale ederek itfaiye ekiplerini olay yerine çağırdılar. Yapılan müdahaleler sonucu yangın içeriye sıçramadan kısa sürede kontrol altına alındı. Hiçbir öğrencinin dumandan etkilenmemesi ve kimsenin burnunun dahi kanamaması biz aileleri sevindirmiştir. Büyük bir fedakarlık örneği göstererek yangını atlatan KYK yetkililerine öğrenci velileri olarak teşekkür eder, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” şeklinde konuştular.

KYK Hakkari İl Müdürlüğü yetkilileri ise, basında yer aldığı gibi 10 öğrencinin dumandan etkilenmediğini ve haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, yangına zamanında müdahale ettiklerini belirttiler.
Kaynak: İHA