Neye Niyet Neye Kısmet

Karaman’ın Ermenek ilçesinden gelen Mehmet ve Emine Özdemir, 3 gündür balonla düğün fotoğrafı çektirmek için bekliyor. Bugün de balon uçuşlarının iptal edilmesi sonrasında Özdemir çifti peri bacalarının önünde saz ile objektiflere poz vererek düğün fotoğrafı çektirdi.

Neye Niyet Neye Kısmet
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden olan Kapadokya’da sabahın ilk ışıklarıyla birlikte havalanan sıcak hava balonları eşliğinde gelin damat fotoğrafı çektirmek için Karaman’ın Ermenek ilçesinden bölgeye gelen Mehmet ve Emine Özdemir çifti üç gündür balonların havalanmasını bekliyor. Balon firmaları ile görüşen ve bu sabah balonların havalanacağı bilgisini aldıktan sonra balon kalkış alanına giden çift, olumsuz hava şartları nedeniyle uçuşların iptal edilmesinin ardından hayal kırıklığı yaşadı.

Damat Mehmet Özdemir balon uçuşlarının iptal edilmesinin ardından kendince bulduğu yöntemle gelin damat fotoğrafını peri bacaları eşliğinde sazla poz vererek çektirdi. Balon uçuşlarının iptalinin ardından aracında bulunan sazı yanına alan Mehmet Özdemir, eşi Emine Özdemir için hem saz çalarak hem de türkü söyleyerek poz verdi. Damat Mehmet Özdemir, "Hayalimiz Kapadokya bölgesinde balonlar eşliğinde fotoğraf çektirmekti ancak nasip olmadı" dedi.

Özdemir, “Çocukluğumuzun hayali idi. Kapadokya bölgesini hep televizyonlardan görürdük. Evlendik ve balayını burada geçirmeyi düşündük geldik. Üç gündür gelin damat fotoğrafı çektirmek için balonları bekliyorduk. Bugün için söz almıştık. Nasip değilmiş yine olmadı. Hava muhalefeti müsaade etmedi bize. Bizde aldık sazı elimize Kapadokya’yı saz ile dolanalım dedik. Gelin damat fotoğrafını saz eşliğinde çekinelim istedik” diye konuştu.

Gelin Emine Özdemir ise, “Hayallerimiz Kapadokya’da balona binmek ve o şekilde fotoğraf çekimi yaptırmaktı. Kapadokya’ya sırf o yüzden gelmiştik. Balonlar olmayınca eşim sağolsun boşluğumuzu saz ile kapatıyoruz” ifadelerini kullandı.

Gelin damat fotoğrafını çeken Orçun Yıldırım da, “Üç gündür balonlar eşliğinde gelin damat fotoğrafı çektirme hayali kuruyorduk. Ama kısmet olmadı. Damat beyin de bagajında sazı varmış. Balonlar kalkmayın saz eşliğinde fotoğraf çekiyoruz. Bana da saz eşliğinde gelin damat fotoğrafı çekmek sürpriz oldu” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA