MASKİ'nin İlçe Şefleri Toplandı

MASKİ Genel Müdürlüğü Ekim ayı ilçe şefleri toplantısı MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen’in başkanlığında gerçekleştirildi.

MASKİ'nin İlçe Şefleri Toplandı
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçede yürütülen hizmet kalitesini daha da yukarılara taşımak için aylık ilçe şefleri toplantılarına devam ediyor. Bu kapsamda, Ekim ayı ilçe şefleri toplantısı MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen’in başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda, ilçelerde yapılan hizmetlerle ilgili değerlendirilmelerde bulunulurken yürütülen çalışmalarda dikkat edilmesi gereken noktalar anlatıldı. Koordinasyonun yüksek tutulması için yapılan toplantılarda hayata geçirilen hizmetlerin sıkı bir şekilde takip edilmesinin önemine değinildi. Sahada görev yapan personelin güvenliği için yoğun mesai harcayan MASKİ Genel Müdürlüğü, teçhizat kullanımı ile ilgili ilçe şeflerine bilgilendirmede bulundu. MASKİ İş Güvenliği Uzmanı Ruhan Bayraktar tarafından ilçe şeflerine gaz maskesinin kullanım prensipleri anlatıldı.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, kaliteli işlerin koordineli çalışma ile ortaya çıktığını ifade ederek, “Kurum olarak yakaladığımız uyum, 17 ilçede yapılan işlerin kalitesine yansıyor. Kısa sürede birçok başarılı projeyi hayata geçirerek yıllardır beklenen hizmetleri Manisalılara ulaştırdık. Bunun en önemli sebeplerinden biri ilçelerimizle güçlü bir koordinasyona sahip olmamız. Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz toplantılar ile ilçelerimizde yürütülen işlerle ilgili İlçe Şeflerimizle istişarelerde bulunuyoruz. Manisalıları hak ettikleri hizmetlere ulaştırmak için çalışıyoruz” dedi.

Toplantıda Bilgen’e, Abone İşleri Daire Başkanı Sevinç Deniz, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Uğur Başkal, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Funda Solak, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Hayri Okkalı ve İçme Suyu Dairesi Başkanlığı şube müdürlerinden Recep Günay eşlik etti.
Kaynak: İHA