Hayırseverden Balıkesir'e Aile Sağlığı Merkezi

Hayırsever Habil Say tarafından yaptırılacak "Aile Sağlığı Merkezi" için Balıkesir Valiliğinde düzenlenen törenle protokol imzalandı.

Hayırseverden Balıkesir'e Aile Sağlığı Merkezi
Balıkesir Valiliğinde yapılan protokole Vali Ersin Yazıcı, İl Sağlık Müdürü D. Yasin Yılmaz ve Hayırsever Habil Say katıldı.

İmza protokolü sonrası Hayırsever Say, Balıkesir’e sağlık alanında katkı sağlıyor olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacağını belirtti.

Vali Ersin Yazıcı, yapacakları yardım nedeni ile hayırsever iş adamı Habil Say’a teşekkür ederek, "Bugün sağlık alanında önemli bir ihtiyacımızı gidermek için protokol imzalıyoruz. Balıkesir’i sağlık alanında da en iyi noktalara getirmiş olacağız. Bu hizmet vatandaşlarımıza büyük fayda sağlayacak bir hizmet olacak. Balıkesir, hayırseverliği ile de öne çıkmış olan bir il. Bu anlamda başta eğitim olmak üzere, sağlık ve diğer sosyal konularda çok güzel destekler var. Biz bu destekler için bir kez daha teşekkür ediyoruz. Allah yardımlarınızı kabul etsin. Say ailesinin kazançlarının bereketli olmasını diliyor, yaptıracakları hastanenin Balıkesir’imize, Altıeylül ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum “dedi.

Aile Sağlığı Merkezi protokolü Vali Ersin Yazıcı, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz ve hayırsever Habil Say arasında imzalandı. Yapılacak protokol sonrasında inşaatın hemen başlayacağı ve en kısa zamanda tamamlanarak hizmete gireceği bildirildi.

Kaynak: İHA