Denizli OSB'den Mesleki Eğitime Katkı

Denizli Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğü, bölgede bulunan 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenim gören öğrencilerin öğle yemeği ve servis ücretlerini üstlendi.

"Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Projesi" kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü ve OSB Müdürlüğü arasında 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki öğrencilerin öğle yemeği ve servis ücretlerinin OSB yönetimi tarafından karşılanmasıyla ilgili Valilik Toplantı Salonunda protokol imzalandı.

Vali Hasan Karahan, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, mesleki eğitime verilen desteğin önemine dikkat çekti.

Taşıma kapsamı dışındaki öğrenci ve personelin eğitim öğretim yılı boyunca hem öğle yemeğinin karşılanacağını hem de servis imkanından yararlanacağını dile getiren Karahan, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu başta olmak üzere tüm Bölge Müdürlüğü yönetimine mesleki eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Vali Karahan ve Uslu tarafından imzalanan protokol çerçevesinde OSB yerleşkesinde bulunan 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitim gören 295 öğrencinin öğle yemeği ve servis ücretlerinin Bölge Müdürlüğü tarafından karşılanacağı bildirildi.

Kaynak: AA