Damızlık Birliği Başkanı Kayan AK Parti İl Başkanı Altınsoy İle Görüştü

Aksaray Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ile görüştü.

Damızlık Birliği Başkanı Kayan AK Parti İl Başkanı Altınsoy İle Görüştü
Tarım ve hayvancılık alanında istişarelerde bulunulan görüşmede Başkan Kayan Başkan Altınsoy’a hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, tarım ve hayvancılığın Türkiye’de olduğu gibi Aksaray’da da AK Parti hükümeti ile ciddi gelişmeler sağladığını söyledi.

Türkiye’de tarım ve hayvancılığın adeta şaha kalktığını ve üretimin arttığını, Türkiye ekonomisini ciddi şekilde canlandırdığını belirten Başkan Altınsoy, hükümet olarak tarım ve hayvancılık sektörünün her daim takip edilerek çalışmalara daha da hız verileceğini kaydetti.

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan ise, hayırlı olsun temennisinde bulunarak, “Aksarayımız bir tarım ve hayvancılık kenti. Nüfusumuzun yüzde 80’i tarım ve hayvancılıktan geçimini sağlıyor. Hal böyle olunca Aksarayımızın tarım ve hayvancılık sektörü gerçekten çok önemli bir sektör. Biz yıllardır tarım ve hayvancılık sektörü ile uğraşırız. 10 yıl ve daha öncesine göre bugün baktığımızda gerçekten sektörde yüzde binlere varan bir gelişimi görmemek mümkün değil. Tabi bu eli nasırlı çiftçilerimize, üreticilerimize hükümetimizin sağladığı desteklemelerden. Eskiden çiftçilerimiz kazanmıyordu. Ama bugün baktığımızda elhamdülillah kazanç sağlayıp Türkiye ekonomisine olduğu gibi Aksaray ekonomisine de ciddi destekler, katkılar sağlıyor. AK parti hükümetimizin desteklemeleri zaten başlı başına gelişmelere can suyu oldu” dedi.

Kaynak: İHA