Çerkezköy'de Cadde Ve Sokaklarda Çalışmalar Sürüyor

Çerkezköy Belediyesinin Örnek Sokak Projesi kapsamında cadde ve sokaklardaki asfaltlama, yol genişletme ve içme suyu hattı yenileme çalışmaları devam ediyor.

Çerkezköy'de Cadde Ve Sokaklarda Çalışmalar Sürüyor
Çerkezköy Belediyesi tarafından ilki Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özcan Sokakta, ikincisi ise Gazi Osman Paşa Mahallesi Butçular Sokakta hayata geçirilen Örnek Sokak Projesi çalışmaları devam ediyor. Proje çerçevesinde altyapı ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığı GOP Mahallesi Fatih Caddesi ve Makasçı Sokak sıcak asfalt ile kaplandı.

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özcan Sokakta ve Gazi Osman Paşa Mahallesi Butçular Sokakta Örnek Sokak Projesi çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ekiplerimiz daha sonra Fatih Caddesinde ve Makasçı Sokakta Örnek Sokak çalışmalarını sürdürdü. Fatih Caddemizde kaldırım yapım ve aydınlatma çalışmalarımızı tamamladık. Burada yolumuzun genişliği 12 metre, kaldırımlarımızın genişliği de 7 metre oldu. Sıcak asfalt çalışmasıyla birlikte Fatih Caddemizdeki Örnek Sokak faaliyetlerimizi de tamamlamış olduk” dedi.



İçme suyu hattı yenilendi

Proje kapsamında Makasçı Sokakta 100 metre içme suyu hattının yenilendiğini belirten Başkan Vahap Akay, “Ekiplerimiz bu sokağımıza 100 metre yağmursuyu hattı çekti. Akabinde kaldırım düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi.

TREDAŞ burada yeraltına yeni bir hat çekti. Bisiklet yolunun da yapıldığı sokağımızda aydınlatma çalışmalarımızı da tamamladık. Makasçı Sokakta yol genişliği 5 metre, kaldırımlar ise 7’şer metre genişliğinde düzenlendi.

Sıcak asfalt çalışmasıyla birlikte Fatih Caddemizdeki Örnek Sokak faaliyetlerimizi de tamamlamış olduk” ifadelerini kullandı.

Örnek Sokak Projesi çalışmalarının İnan Sokakta sürdüğünü dile getiren Başkan Vahap Akay, “Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemize bağlı İnan Sokakta kazı çalışmalarımızı tamamladık. Ekiplerimiz burada öncelikle 260 metre içme suyu hattını yeniledi ve 260 metre yağmursuyu hattı çekti. Bisiklet yolu ile kaldırım düzenleme ve aydınlatma çalışmaları devam ediyor. İnan Sokakta da yol genişliğimiz 5 metre, kaldırımlarımız da 7’şer metre olacak. Örnek sokak çalışmalarımız Canbazlar Sokakta devam edecek” diye konuştu.

Kaynak: İHA