Başkan Tutal'a Vatandaşlardan Teşekkür Plaketi

Konya’nın Seydişehir ilçesine bağlı Saadetler Mahallesi Muhtarı Mustafa Yavuz ve mahalle sakinleri yaptığı hizmetlerden dolayı Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür plaketi verdi.

Başkan Tutal'a Vatandaşlardan Teşekkür Plaketi
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Saadetler Mahallesi Muhtarı Mustafa Yavuz ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Göreve geldiği günden itibaren merkez ve kırsal mahalleler olmak üzere Seydişehir’in her bölgesinde çalışmaların yapıldığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Daha önce söz verdiğimiz gibi hiçbir mahallemizi birbirinden ayırmıyoruz. Önceliğimiz çalışmalarını tamamlamaktı, bunu da başardık. Elimizdeki imkanlar ölçüsünde Saadetler Mahallemize verdiğimiz doğalgazın gelmesi konusundaki sözümüzü gerçekleştirdik. Bu konuda mutluyuz. İlçemizin her noktası bizim için değerlidir ve tüm hemşerilerimizin daha sağlıklı daha modern şartlarda yaşamasını istiyoruz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla hareket ediyoruz. Biz hizmet konusunda asla mola vermeyeceğiz ve halka hizmette asla sınır tanımayacağız. Elhamdülillah bu noktada çalışmalarımız hızla devam ediyor. Çünkü halka hizmet hakka hizmettir" dedi.

Ziyaret sonunda Saadetler Mahallesi Muhtarı Mustafa Yavuz ve beraberindeki heyet, mahallerine yapılan hizmet ve desteklerden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür ederek plaket takdim etti.
Kaynak: İHA