Ampute Milli Futbol Takımının Avrupa Şampiyonluğu

AK Parti Bursa Milletvekili Karaburun: 'Engellilerimize imkan verildiği zaman neleri başarabileceğini tüm dünyaya gösterdiler'.

AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun, Ampute Milli Futbol Takımının Avrupa Şampiyonluğuna ilişkin, "Engellilerimize imkan verildiği zaman neleri başarabileceğini tüm dünyaya gösterdiler." dedi.

Karaburun, Mecliste yaptığı açıklamada, Ampute Milli Futbol Takımının Avrupa şampiyonu olmasının milletin göğsünü kabarttığını belirtti.

Takımdaki sporcuların her birinin farklı bir hikayesi bulunduğunu ifade eden Karaburun, ülkeye böylesine anlamlı bir şampiyonluğu yaşattıkları için çok büyük onur duyduklarını söyledi.

Karaburun, "Engellilerimize imkan verildiği zaman neleri başarabileceğini tüm dünyaya gösterdiler." ifadesini kullandı.

Milli takımı yalnız bırakmayan taraftara da teşekkür eden Karaburun, "Bizler AK Parti hükümetleri olarak sporcularımıza ve özellikle engelli sporcularımıza büyük destek vermekteyiz. Engellilerimizin daha iyi şartlarda yaşaması, standartlarının yükseltilmesi için çaba gösteren başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak ve engelsiz yaşam için çaba gösteren çalışanlarımız ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Kaynak: AA