2017-2018 Akademik Yılı'nın İlk Açık Kapı Günü Gerçekleştirildi

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından hayata geçirilen ve Kasım 2015’ten beri düzenli olarak uygulanan Açık Kapı Günü, Düzce Üniversitesi mensuplarının katılımlarıyla gerçekleştirilmeye devam ediyor.

2017-2018 Akademik Yılı'nın İlk Açık Kapı Günü Gerçekleştirildi
Akademik ve idari personeller ile öğrenciler başta olmak üzere üniversite mensupları, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ilk Açık Kapı Gününde Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ile bir araya geldi. Kendisine iletilen eğitim-öğretim, bilimsel araştırma, bölgesel kalkınma ve sosyal sorumluluk gibi birçok konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Rektör Çakar Açık Kapı Uygulamasının, yeni birimleriyle sürekli büyüyen Düzce Üniversitesi’nin nitelikli gelişmesine büyük katkı sağladığını ifade etti.

Açık Kapı Gününe katılan mensuplarla ayrı ayrı görüşen Rektör Çakar, her fikrin, tespitin ve çözüm önerisinin kendileri için değerli olduğunu belirterek katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini sözlerine ekledi. Açık Kapı Gününe katılarak düşüncelerini paylaşan herkese teşekkür eden Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı’nın tüm eğitim camiası için başarılarla dolu geçmesini ve hayırlar getirmesini temenni etti.
Kaynak: İHA