Tedavi Gören Ünlü Bestekar Alaeddin Yavaşça'ya Hemşehri Morali

Türk Sanat Müziğimizin yaşayan çınarı Kilisli Devlet Sanatçısı Ünlü Bestekar Prof. Dr. Alaeddin Yavaşça’yı hemşehrileri tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Tedavi Gören Ünlü Bestekar Alaeddin Yavaşça'ya Hemşehri Morali
Bodrum’da bulunan yazlığında 5 Ağustos’ta hastalanıp ambulansla hastaneye kaldırılan ünlü bestekar ve söz sanatçısı Alaeddin Yavaşça’nın, bir süre sonra getirildiği İstanbul’daki özel bir hastanede tedavisine devam ediliyor. Sağlık durumunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım’ın da yakından takip ettiği Kilisli Devlet Sanatçısı Alaeddin Yavaşça’yı, hemşehrileri yalnız bırakmadı. Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, İstanbul- Kilis Vakfı Başkanı Yaşar Aktürk ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, ünlü sanatçıyı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Ziyaret nedeniyle moral bulduğunu belirten ünlü bestekar Yavaşça, Kilis’in her zaman gönlünde olduğunu ifade ederek, “Kilis benimledir. İnşallah, bu sevgiler taşındıkça, bütün Kilisli gençlere yayılır. Hepinizi çok öpüyorum” dedi.

Yavaşça, Kilisli hemşehrilerine hasta olmasına rağmen bir dörtlük mırıldandı.

Kilisliler de yaşlılığa bağlı yüksek tansiyon ve ateş gibi rahatsızlıkları bulunan Yavaşça’ya geçmiş olsun dileklerini iletti.
Kaynak: İHA