Bahçeli'nin Katılacağı Açılış Öncesi Mustafa Yıldızdoğan Konser Verecek

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en büyük çevreci yatırımının açılışı için geri sayıma başladı. 4 Ekim Çarşamba günü saat 16.00’da gerçekleştirilecek olan açılış töreni öncesinde, Türk Halk Müziği’nin sevilen sanatçısı Mustafa Yıldızdoğan saat 14.00’de sahne alacak ve sevilen şarkılarını Manisalılar için seslendirecek. Manisa Büyükşehir Belediyesi, konsere ve açılışa gidecek vatandaşlar için ücretsiz servis hizmeti verecek.

Bahçeli'nin Katılacağı Açılış Öncesi Mustafa Yıldızdoğan Konser Verecek
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yüzde 100 kamu bütçesiyle yapılan ve Türkiye’nin en büyü katı atık bertaraf tesislerinden bir tanesi olan ve 110 milyon liralık yatırımla Manisa’ya kazandırılan, aynı zamanda şehrin 40 yıllık çöp sorununu tarihe gömecek Manisa Büyükşehir Belediyesi Uzunburun Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi, 4 Ekim Çarşamba günü saat 16.00’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla açılıyor. Açılış için geri sayım başlarken, açılış coşkusunun ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan ile katlanacağı bildirildi.

Sanatçının saat 14.00’de açılış alanında sahne alacağı ve sevilen şarkılarını Manisalılar için seslendireceği belirtildi.

Servis güzergahları

Büyükşehirden yapılan açıklamada saat 13.30’da itibaren gerçekleştirilecek olan ücretsiz servis güzergahları şöyle açıklandı: “1) Kültür Sitesi, Telekom Önü, Ulupark, Sultan Önü, Karaköy, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Gül Büfe. 2) Hükümet Önü, Ulupark, Akbank, 8 Eylül Caddesi, Malta Parkı, Moris Şinasi Kavşağı, YSE Kavşağı, Cumhuriyet Mahallesi, Grand Medical Önü, Doktorlar Sitesi, Uzunburun. 3) Uncubozköy Mahallesi Camii Önü, Mimar Sinan Bulvarı, Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı, Vali Aziz Bey Caddesi, 75. Yıl Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, TOKİ 1 Önü, Uzunburun. 4) Turgut Özal Mahallesi, TOKİ 3, Nurlupınar İtfaiye Karşısı, Alaybey Meydanı, Köprü Sola Dönüş, Murat Caddesi, Sultan Önü, Karaköy, Şeyh Fenari Camii, YSE Kavşağı, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Uzunburun. 5) Barbaros Mahallesi, İmam Azam Camii Önü, Hafsa Sultan Mahallesi, PTT, Malatyalılar Derneği Önü, Tek Çam, Halit Görgülü Lisesi, Lale Meydanı, TMO, Horozköy Meydan, Uzunburun. 6) Kuşlubahçe, Okulyolu Sokak, Merkez Efendi Okulu Önü, Mimar Sinan Bulvarı, Eski Garaj Karşısı Bp, Mimar Sinan Bulvarı, Şoförler Odası Karşısı Otobüs Durağı, Magnesia Durağı, Laleli Kavşağı, Yapek Önü, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Uzunburun. 7) Muradiye Mahallesi, Evrenos Mahallesi Kavşağı, Muradiye Çarşı, İstasyon Karaali Mahallesi Kavşağı, Uzunburun. 8) Keçiliköy Camii Önü, Kayapınar, Emlakdere, Uzunburun. 9) Uzunburun Mahallesi, Tesisler.”
Kaynak: İHA