Alkol kavgası bir ilçeyi ayağa kaldırdı

Nazilli Belediyesi, Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Nikah Salonu’ndaki düğünde alkol almak isteyen bir grubun talebine olumsuz yanıt verilmesi gerginliğe neden oldu. Belediye güvenlik görevlilerinin de müdahale ettiği olayın kavgaya dönüşmesi üzerine tartışma belediye meydanına sıçradı.

Alkol kavgası bir ilçeyi ayağa kaldırdı
Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan geldiği öğrenilen gelin ve damadın yakınlarından bir grup alkol almak istediklerini belirterek Nazilli Belediyesi, Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Nikah Salonu altındaki sinema salonunun kantin görevlilerine başvurdu.

Kantin görevlilerinin alkol satışı olmadığı ve düğünde de alkol alınmaması gerektiğinin bildirilmesinin ardından başlayan tartışma, güvenlik görevlilerin gelmesiyle kavgaya döndü. Çok sayıda gencin güvenlik ve kantin görevlilerini darp etmesinin ardından olayı haber alan mağdurların yakınları Belediye Meydanına akın eti. Bir anda karışan düğün salonunda ortalık birbirine girerken, kavgayı duyan Nazillililer de belediye meydanında toplanmaya başladı. Kavgayı başlatan grup düğün salonunda mahsur kalırken, emniyet ekiplerinin yanı sıra çevik kuvvet polislerinin de müdahale ettiği olaylara belediye meydanında toplanan yaklaşık 300 kişi tepki gösterdi.

Kaynak: Ses Haber