AK Parti Dörtyol İlçe Teşkilatı Kongresi Yapıldı

Hatay’da Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Dörtyol ilçe kongresi yapıldı. Tek listeyle girilen kongrede Yasin Taşar, AK Parti ilçe başkanı seçildi.

AK Parti Dörtyol İlçe Teşkilatı Kongresi Yapıldı
Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Eskişehir Milletvekili Harun Karacan da katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, yaptığı konuşmada; "Bu ülke, bu millet için hizmet eden AK Parti içerisindeki en arka da duran da en önde duran bizim için birdir. Bizler dava adamıyız. Bu memlekete bir tek dahi çivi çakandan Allah razı olsun. Bizim Ak Parti misyonumuz da hizmet yerleridir. Makamlar gelip geçicidir. Mühim olan hizmet ve onunla beraber dava yolunda ilerlemektir. Olması gerekende budur. Allah herkese, hepimize lâyıkı ile hizmet yaptıktan sonra görevi teslim etmeyi nasip eylesin" dedi.

Hatay’daki dostluğu, samimiyeti, insanlığı, sevgiyi birlik ve beraberliği gördüğünü bunu her yerde gururla anlatacağını kaydeden Karacan, şimdiye kadar partide görev alarak hizmet edenlere teşekkür etti. 3 yıldır Dörtyol İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve bu yıl görevi devreden Hasan Özel’e teşekkür plaketi takdim etti.

Tek listeyle girilen kongrede Yasin Taşar, AK Parti ilçe başkanı seçildi.

Gerçekleşen ilçe kongresine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan’ın yanı sıra Hatay Milletvekilleri H. Bayram Türkoğlu, Adem Yeşildal, Orhan Karasayar, İl Başkanı Ahmet Atıç, Belediye Başkanları, STK’ların temsilcileri ve partililer katıldı.

Kaynak: İHA