AK Parti Çınarcık İlçe Kongresi

AK Parti Çınarcık İlçe Kongresi'nde ilçe başkanlığına mevcut başkan Murat Kaya yeniden seçildi.

Hüdaverdi Aydın Ortaokulu Konferans Salonu'nda yapılan kongreye, AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Yasemin Atasever, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, MHP İlçe Başkanı Mustafa Nurten, ilçe ve belde belediye başkanları, muhtarlar, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Atasever, burada yaptığı konuşmada, bu kongrenin AK Parti'nin Türkiye'nin dört bir yanında yaptığı kongreleri gibi millet iradesini birleştiren bir kongre olduğunu söyledi.

Görev üstlenecek arkadaşların sırtlarındaki yükün ağırlığını bildiğini ifade eden Atasever, "Onlar sadece bu şehirden sorumlu değiller. Birbirine kader bağıyla bağlı o altın halkalardan birisi oldukları bilinciyle çalışacaklardır. AK Parti partilerden bir parti değildir. Bir millet hareketidir. AK Parti'nin hikayesi bir millet aşkı hikayesidir. AK Parti'nin 'Her şey Türkiye içindir' sloganını sizlere tekrar hatırlatmak isterim." diye konuştu.

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Çınarcık İlçe Başkanı Murat Kaya da birer konuşma yaptı.

Tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Murat Kaya yeniden başkanlığa seçildi.

Kaynak: AA