Kırklareli'de Don Ve Buzlanmaya Karşı Mücadele

Kırklareli Belediyesi, don ve buzlanmaya karşı mücadele çalışmasını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, kentte kar yağışının etkisini yitirmesinin ardından don ve buzlanmaya karşı mücadele çalışması başlattıklarını bildirdi.

Yol ve Su İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gece gündüz çalışmalarda bulunduğunu ifade eden Kesimoğlu, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbir amacıyla yollara solüsyon ve tuz atıldığını belirtti.

Vatandaşların ve sürücülerin mağdur olmaması için ekiplerin aralıksız bir şekilde çalıştığını aktaran Kesimoğlu, açıklamasında şunları ifadelere yer verdi:

'Cuma ve cumartesi günü etkili olan kar yağışı bölgemizde hayatı olumsuz yönde etkiledi. Belediye olarak kar yağışından önce yollarımızda solüsyon çalışması yapmıştık. Kar yağışının başlaması ile birlikte yine harekete geçen ekiplerimiz, gece ve gündüz olmak üzere aralıksız bir şekilde solüsyon ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor. Kentte, yaşanan olumsuzlukları gidermek için 24 saat görevimizin başındayız. Vatandaşlarımız olumsuzluklara karşı 24 saat boyunca Zabıta Müdürlüğü aracılığı ile bizlere ulaşabilirler.'

Kaynak: AA