Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi'nin Temeli Atıldı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, çalışmaları tamamlanan Yıldıztepe Vizyon Projesi çerçevesinde yapılacak Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı.

Merkezin temel atma töreninde konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, projenin en geç 1-1,5 yıl içerisinde hayata geçirileceğini söyledi.

Merkezin içeriği hakkında bilgi veren Türkyılmaz, 'Burada Kültür Merkezi, çocuk oyun alanları, uçurtma alanları, kafeterya ve restoranlar, alışveriş mağazaları, seyir terasları, amfi tiyatro, sinema, gezi-yürüyüş yolları, minibüs ve taksi durağı var. Burada şu anda aktif olan 2 çay bahçesinin mağdur olmayacağı anlayışla dürüst ve şeffafça önümüzdeki günlerde çalışmalar yapılacak ve bu projeden herkes memnun olacak.' diye konuştu.

Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer de merkezin kısa sürede hizmet vermeye başlamasını dileyerek, 'Ben, belediye başkanımız Sayın Türkyılmaz ve onun şahsında tüm emeği geçen belediye çalışanlarına ve katkısı olan herkese şükranlarımı arz ediyorum.' dedi.

Açılışa, Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, CHP İl Başkanı Şadi Özdemir, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya CHP İlçe Başkanı Ergül Batman, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA