(Özel) Kadın Sürücünün Direksiyon Hakimiyetini Kaybettiği Otomobil Takla Attı

İstanbul’da Atatürk Havalimanı kavşağında kontrolden çıkan otomobil, aydınlatma direğine çarparak takla attı. Araçtan çıkartılan kadın sürücüye ilk müdahaleyi, yoldan geçen bir doktor yaptı.

Kaza dün öğle saatlerinde Bakırköy’de Havalimanı yolunda meydana geldi. İddiaya göre, 34 MJ 118 plakalı aracın kadın sürücüsü aşırı hız yapınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce yol kenarında bulunan trafik levhalarına çarpan otomobil, ardından refüjdeki aydınlatma direğine çarparak takla attı.

Çevrede bulunan vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri sürücüyü araçtan çıkardı. Bir süre yerde ambulans bekleyen talihsiz kadına ilk müdahaleyi olay yerinden geçen bir doktor yaptı. Ambulans gelene kadar sürücünün başından ayrılmayan doktor, ambulans görevlilerine yaptığı ilk müdahaleyi anlattı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan kadın sürücü daha sonra ambulansla Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kadın sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi
Kaynak: İHA