Başkan Özbalcı, İşçilerle Bir Araya Geldi

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, belediye bünyesinde, firmadan hizmet alım yöntemiyle çalışan personelle toplantı yaptı.

Özbalcı, Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, işçilere bugüne kadar yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Yeni yılın Türkiye'ye, Türk milletine, Ladik ilçesine ve vatandaşlara hayırlı olmasını dileyen Özbalcı, 'Sevdiklerinizle mutlu, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir yıl geçirmenizi Allah'tan niyaz ediyorum. Amacımız Ladik'e en iyi hizmeti vermek.' dedi.

Çalışanlardan vatandaşların memnuniyetini ön planda tutmalarını isteyen Özbalcı, daha sonra işçilerin sorularını yanıtladı.

Özbalcı, işçilerin özlük hakları ve çalışma alanlarında yaşadıkları sıkıntıları dile getirmesi üzerine, 'Bu sorunlara belediyenin imkanları ölçüsünde çözüm getireceğiz. Belediye imkanlarının kısıtlı olması, özlük haklarının daha iyi olmasını engelliyor. Biz de imkanları artırarak daha iyi yaşam şartları sunmayı arzuluyoruz.' ifadesini kullandı.

Herkesin çalıştığı kuruma sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Özbalcı, 'Sahada olan sizlersiniz. Belediyeyi ayakta tutan, vatandaşın gözünün önünde olan sizlersiniz. İşinize sahip çıkarsanız ilçemize daha çok hizmet verir ve hep birlikte bu yolda yürürüz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.' diye konuştu.

Kaynak: AA