Zorlu Elektrik'ten Mil Kazandıran Kampanya

Zorlu Elektrik'e geçerek Artısı Mil Tarifesini seçen müşteriler, ödedikleri elektrik faturaları oranında mil kazanmayı sürdürürken, sınırlı bir süre için geçiş yapan ilk 500 abone artı 10 bin mil daha kazanacak.

Zorlu Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre şirket, Türk Hava Yolları (THY) iş birliğini yeni kampanyalarla büyütüyor.

Buna göre THY ile birlikte yürüttüğü iş birliği kapsamında bireysel ve kurumsal tüketicilerine Zorlu Elektrik'e geçerek Artısı Mil Tarifesini seçmeleri durumunda faturaları oranında 500 bine varan mil kazanma imkanı sunan Zorlu Elektrik, şimdi geçen ilk 500 aboneye de artı 10 bin 'Hoş geldin' mili kazandırıyor.

Zorlu Elektrik müşterileri, bilgilerini güncelledikleri veya otomatik ödeme talimatı verdikleri zaman da mil kazanabiliyor. 2017 sonuna kadar bilgilerini güncelleyen aboneler bin mil, otomatik ödeme talimatı verenler ise 3 bin 750 mil kazanma imkanı yakalıyor.

Geçen yıl THY ile iş birliği anlaşması imzalayan Zorlu Elektrik, 2018 sonuna kadar abonelerine Miles&Smiles'tan 300 milyon mil kazanma fırsatı sunmayı hedefliyor.

Aylık faturası 82 liranın üzerinde olan serbest tüketicileri cazip fırsatlar ve elektrik tüketim alışkanlıklarına göre rekabetçi fiyatlarla buluşturan Zorlu Elektrik, sahip olduğu yaygın bayi ve saha ekipleri ile Türkiye genelindeki tüm abonelere ulaşabiliyor.

Zorlu Elektrik'in müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik oluşturduğu kampanyalar arasında ilk 2 ay elektrik faturası ödememek de yer alıyor. Zorlu Elektrik'e geçerek 24 ay kalma sözü verenler, ilk 2 aylık faturalarını tüm vergiler dahil olmak üzere bedavaya getirebiliyor.

Artısı Vestel tarifesinde ise Zorlu Elektrik'e geçen serbest tüketiciler, ödedikleri elektrik faturalarına göre Vestel ürünlerinden birine sahip olabiliyor. Seçilebilecek Vestel hediyeleri arasında Vestel Venus akıllı telefon, Vestel TV, Vestel tablet veya Vestel klima yer alıyor.

Zorlu Elektrik'in sunduğu tüm fırsat ve avantajlara www.zorluelektrik.com sitesinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: AA