Vali Demirtaş'tan, Pozantı Kaymakamlığı'na Ziyaret

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan toplantıya katılmak üzere gittiği Pozantı’da, Kaymakamı Taner Tengir’i makamında ziyaret etti.

Vali Demirtaş'tan, Pozantı Kaymakamlığı'na Ziyaret
Ziyareti sırasında ilçenin genel durumu hakkında Kaymakam Taner Tengir’in sunumuyla ayrıntılı bilgiler alan Vali Demirtaş, Adana’nın hak ettiği gelişmeyi sağlamasında, ilçelerdeki potansiyelin değerlendirilmesiyle gerçekleştirilecek olan yatırımlar ile kamu hizmetlerinin büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

Adana’nın tüm ilçelerinin yanı sıra Toroslar’ın eteğinde bulunan ve yaz aylarında nüfusu oldukça artan önemli bir yayla ilçesi olan Pozantı’nın kamu hizmetleriyle buluşmasında azami hassasiyet gösterdiklerini belirten Vali Demirtaş, Kaymakam Taner Tengir aracılığıyla tüm kamu görevlilerine, vatandaşların sorunlarının çözümlenmesi, talep ve beklentilerinin yerine getirilmesinde duyarlı ve titiz davranmaları talimatını verdi.

Vali Demirtaş, ilçenin genel durumunun değerlendirdiği ziyarette, Kaymakam Tengir’e yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını temenni edip, tüm kamu görevlilerine çalışmalarında başarılar diledi.
Kaynak: İHA