Omurilik Kanseri Nazım'ın Hayali Gerçek Oldu

İçel Motosiklet Spor Kulübü (MMSK), omurilik kanseri 14 yaşındaki Nazım Bozdoğan’ın en büyük hayalini gerçekleştirdi. Hasta yatağında milli sporcu Kenan Sofuoğlu ile görüntülü konuşan Nazım Bozdoğan’ın sevinci gözlerinden okundu.

Omurilik Kanseri Nazım'ın Hayali Gerçek Oldu
İçel Motosiklet Spor Kulübü öncülüğünde Türk Chopper, Türk Riders, Ragnarok İçel, Yamaha Motor grupları ve kendilerine ‘Tebessüm Gönüllüleri’ adını veren bir grup motosiklet aşığı, omurilik kanseri Nazım Bozdoğan’ı evinde ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaret esnasında Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar ve milli sporcu Kenan Sofuoğlu, en büyük tutkusunun motosiklet olduğu öğrenilen Nazım Bozdoğan’ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Sofuoğlu, “Nazım ben de elimi kırdım; çok ağrım var hastanedeyim. O yüzden yanında olamadım. Ben yolum o tarafa düşünce seni gelip canlı canlı ziyaret edeceğim. Bir de kullandığım bir şeylerden hediye getireceğim” diye konuştu.

Kenan Sofuoğlu ile konuşmaktan büyük mutluluk duyan Nazım da "Dört gözle bekleyeceğim. Teşekkür ederim abi. Sana da geçmiş olsun abi" şeklinde konuştu.

Türkiye Motosiklet Federasyonu İçel İl Temsilcisi Yusuf Güder ise Tebessüm Gönüllüleri grubunu sosyal medya üzerinden takip ettiğini ve birlikte bu etkinliği yapmaya karar verdiklerini söyledi.

Güder, “Çalışmalarını yakından takip ettiğim Tebessüm Gönüllüleri grubu sayesinde Nazım’ın en büyük tutkusunun motosiklet olduğunu ve hayalinin de milli sporcumuz Kenan Sofuoğlu ile görüşmek olduğunu öğrendik. Motosiklet Federasyonu ve İçel Motosiklet Spor Kulübümüz ile birlikte organize olarak Nazım’ı ziyaret etmeye karar verdik. Ziyarette de Nazım’ı hem federasyon başkanımız hem de Kenan Sofuoğlu ile telefonda görüştürdük. Bu güzel organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan tüm motosiklet sevdalısı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.



"Nazım motosiklete hasta bir çocuk"

Tebessüm Gönüllüleri grubundan Tuğba Tırak da Nazım ile daha önce hastanede onkoloji ziyaretlerinde tanıştıklarını söyledi.

Nazım’ın motosiklet tutkunu olduğunu söyleyen Tırak, “Nazım motosiklete hasta bir çocuk ve biz de ne yapabiliriz diye düşündük. Motosiklet gruplarıyla etkinlik yapmaya karar verdik. Sağ olsunlar bizleri kırmadılar ve bugün çok güzel hediyelerle geldiler. Gerçekten burada teşekkür etmemiz gereken kişi varsa o da Nazım’dır. Bizi burada o topladı. Biz çok mutluyuz ve her zaman yüzünün gülmesini istiyoruz ve diyoruz ki çocuk gülüşleri maviye karışsın, rengarenk damlalar yağsın ve çocuk gülüşlerine armağan olsun” şeklinde konuştu.

Türk Chopper İçel Kulüp Başkanı Faruk Erek ise herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Nazım’a Fenerbahçeli futbolcular tarafından imzalanan formayı hediye eden Erek, “Bu tür etkinliklere kulüp olarak katılıyoruz ve bizler de destek için buradayız. Nazım’ı en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz ve her zaman ziyaretlerde bulunacağız” diye konuştu.

İçel Motosiklet Spor Kulübü Başkanı Ganim Umu da Nazım’ın Kenan Sofuoğlu ile görüşmesinde çok büyük katkısı olan TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar’a ve etkinliği organize eden Tebessüm Gönüllüleri’ne teşekkürlerini iletti.

Nazım’ın annesi Mürvet Bozdoğan ise gerçekleşen ziyaret sayesinde çocuklarının çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Tebessüm Gönüllülerine teşekkür ediyorum. Yasemin Birbudak hanımefendi her zaman bizim yanımızda oldu. Nazım başta olmak üzere tüm onkoloji hastası çocuklarımıza yardım ettiler. Motosiklet kulübü başkanlarına ve yarışçılarına Nazım’ı güzel hediyelerle ziyaret ettikleri için çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA