Kula İçin İşbirliği Yapacaklar

Kula Belediyesi eski başkanlarından iş adamı Selim Aşkın, geçtiğimiz günlerde görevine başlayan Kula Kaymakamı Osman Güven’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kula İçin İşbirliği Yapacaklar
En son yayınlanan vali yardımcıları ve kaymakamlar kararnamesi ile Tercan Kaymakamlığı’ndan Kula Kaymakamlığı’na atanan Osman Güven’e yeni görevinde başarılar dileyen Kula Belediyesi eski başkanlarından iş adamı Selim Aşkın, Kula’ya güzel hizmetler yapmak için her zaman kaymakamlığın yanında olacaklarını ifade etti.

Kaymakam Osman Güven ise Selim Aşkın’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kula gibi güzel ve şehirleşme bakımından şanslı bir ilçede görev yapacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu kaydetti.

Kula’nın bir adım daha nasıl ileri taşınabileceği konusunda çalışmalar yapacaklarını kaydeden Kaymakam Güven, bunun içinde tüm Kula halkıyla birlikte el ele vererek özverili bir şekilde çalışacaklarını vurguladı.

Aşkın’ın ziyaretine iş adamı Mehmet Erdil, Mahmut Emir Filik, Mehmet Mumcu, Halil İbrahim Sönmez ve Adnan Karahan da eşlik etti.
Kaynak: İHA