KÜSAD'a 'Aktif Sanat Kurumu' Ödülü

Kütahya Kültür ve Sanat Derneği'nin (KÜSAD), Eskişehir'de düzenlenen yılın sanat ödüllerinde 2016 yılının en aktif sanat kurumu seçildiği bildirildi.

Dernek Başkanı Bayram Yıldız, ödül töreninin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, yapmış oldukları faaliyetlerle her kesimin büyük beğenisini topladıklarını söyledi.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) ve Odun Pazarı Belediyesinin destekleri ile Eskişehir Sanat Derneği tarafından yılın sanat ödülleri etkinliğinin gerçekleştiğini dile getiren Yıldız, şunları kaydetti:

'Etkinlikte resim, heykel, el sanatları, seramik, baskı resim, tiyatro, şiir, roman ve bunların dışında 36 ilin sanat kurumları araştırılarak ödüller verildi. Bu kapsamda derneğimiz 2016 yılının en aktif sanat kurumu seçildi. Derneğimizin aynı zamanda ülkenin 5 büyük sanat kurumundan biri olduğu ifade edildi. Bu ödül Kütahya'mızın tanıtımı, sanatsal bakış açımız ve sanatsal kalkınma konusunda sorumluluğumuzu daha da artırmıştır. Mutluyuz, onurluyuz.'

Yıldız, ödül almalarına büyük destekleri olan Yönetim Kurulu üyelerine, sanatçılara ve danışma kuruluna teşekkürlerini sundu.

Kaynak: AA