AK Parti'den Yemenli Hastalara Ziyaret

AK Parti Afyonkarahisar il ve merkez ilçe teşkilatı, Yemen'den tedavi için Afyonkarahisar Devlet Hastanesine getirilen hastaları ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya'nın da katılımıyla Afyonkarahisar Devlet Hastanesine tedavileri devam eden Yemenli hastaları ziyaret ederek, sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldı.

Yemen'den gelen hastalara geçmiş olsun dileyen Yurdunuseven, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yemen'den 143 hastanın 40 refakatçısıyla tedavi için kentteki devlet hastanesine getirildiğini söyledi.

Kendilerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunduklarını ifade eden Yurdunuseven, 'Yemenli kardeşlerimizin tedavisi için burada seferberlik halindeyiz. Ülke olarak her türlü yardıma hazır olduğumuz görülüyor. Yemenli kardeşlerimize tekrar geçmiş olsun diliyoruz. Hastane yetkililerimize de misafirperverliklerinden dolayı da teşekkür ediyorum.' dedi.

Ziyarette, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Murat Çağlayan ve Devlet Hastanesi Başhekimi Erkan Arslan da hazır bulundu.

Kaynak: AA