Rektör Gündoğan Basın Mensuplarıyla Buluştu

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gündoğan, Yunus Emre Yerleşkesi içerisinde bulunan personel lokalinde kentte görev yapan yerel ve ulusal yayın yapan basın organlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Rektör Gündoğan Basın Mensuplarıyla Buluştu
Buluşmada konuşan Rektör Gündoğan, 2016 yılında yaşanan acı olayların herkesin içini acıttığını belirtti.

Gündoğan, “2016 yılının ikinci yarısında sadece üniversitemizde değil, bütün ülkemizde ciddi bir terör sorunu yaşandı. Özellikle FETÖ terör örgütünün bir hain darbe girişimi oldu. Bu süreçten sonra da ülkemizde, tüm kurumlarda olduğu gibi üniversitemizin de belli alanlarındaki faaliyetlerinde yavaşlama kaçınılmaz oldu. Ama inşallah hepimizin Türkiye olarak, Türk insanı olarak umut ettiği şey; bundan sonra yaptığımız işi daha güzel yaparak ülkemize vurulmak istenen darbeyi bertaraf etmek. Yaptığımız işi daha iyi yapmak. Projelerimizi daha da geliştirmek. Daha sıkı çalışmak. Buradan alacağımız en büyük ders bu oldu. Ben bu vesileyle 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize acil şifalar diliyorum. İnşallah ülkemiz bir daha böyle günleri yaşamaz. Üniversite olarak da bundan sonra faaliyetlerimizi daha da genişleterek, daha da çok çalışarak ülkemize daha çok katkı sunmak en büyük hedefimiz” dedi.

2017 yılı için temennilerde bulunan Gündoğan, “İnşallah 2017 yılı, hepimiz açısından daha iyi bir yıl olacak. Başta ülkemiz, dünyamız ve üniversitemiz açısından verimli bir yıl olacak” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA