Milli Savunma Bakanı Işık Yarın Edirne'de

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın yarın Edirne’yi ziyaret edeceğini söyledi.

Milli Savunma Bakanı Işık Yarın Edirne'de
115. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılmak üzere hafta başında Ankara’ya giden Akmeşe, üst düzey temaslarına devam ediyor. Görüşmeler kapsamında Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ı ziyaret eden Akmeşe, Bakan Işık’ı Edirne’ye davet etti. Işık’ın bu daveti kabul ettiği ve 29 Ocak Pazar günü, Edirne’ye geleceği bildirildi.

İlyas Akmeşe, Bakan Işık’ın 29 Ocak Pazar günü saat 10.00’da Edirne’ye geleceğini ve ilk olarak saat 11.00’de Edirne Valiliğini ziyaret edeceğini söyledi.

54. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı’na gidecek olan Bakan Işık’ın, şehit aileleri ve gaziler ile öğle yemeğinde bir araya geleceğini belirten İlyas Akmeşe, daha sonra ise Arasta Çarşısı ziyareti yapılacağını ve saat 15.00’te de Edirne Şükrüpaşa Mahallesi halkıyla Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya geleceğini vurguladı.

Bakan Işık’ın programının Uzunköprü’de sona ereceğini söyleyen Akmeşe, saat 17.15’te Bakan Fikri Işık’ın Uzunköprü Atatürk ve Kavaklı Mahalleleri ile Ege Düğün Salonu’nda buluşma gerçekleştireceğini aktardı. Bakan Işık’ın, Uzunköprü’deki toplantının ardından ise Edirne’den ayrılarak hava yolu ile Ankara’ya hareket etmesi bekleniyor.
Kaynak: İHA