KHK İle Belediyelere Yapılan Görevlendirme

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Siirt Belediyesi, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (Emitt) katıldı.

İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuarda, Siirt'in tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanı sıra yöresel el sanatları ve marka ürünleri tanıtılıyor.

Bu yıl 21’incisi düzenlenen EMİTT fuarında, Siirt Belediyesi, şehrin başta tarihi değerlerini, doğal güzellikleri ve projelerini Türkiye'nin dört bir yanından gelen ziyaretçilerine tanıtıyor.

Fuarın Siirt'te turizmin gelişmesine büyük katkı sağlayacağını söyleyen Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, belediye olarak son yıllarda şehrin tanıtımı ve sahip olduğu turizm potansiyelinin harekete geçirilmesi için, yerel, ulusal ve uluslararası birçok organizasyonda yer aldıklarını söyledi.

EMİTT fuarının dünyanın en önemli 5 organizasyonundan biri olduğuna dikkat çeken Taşkın şöyle konuştu:

'Kentimizi her yönüyle tanıtmaya çalışıyoruz. Fuarı gezmeye gelen ziyaretçiler standımıza büyük ilgi gösteriyor. Bu da şehrimizin tanıtımı adına ciddi bir katkı sağlayacaktır. Siirt Türkiye'nin en güzel ve zengin tarihi olan bir ilimizdir. Ulusal ve uluslararası fuarlara katılarak Siirt’i daha çok tanıtmanın çabası içinde olmamız gerekir. Göreve geldiğimiz günden bu yana Siirt’in değerlerini gün yüzüne çıkarmaya ve bu değerleri tüm dünya ile paylaşmaya gayret ediyoruz. Bundan sonra da bu tür organizasyonlarda yer alacağız. Siirt’i her yerde tanıtmak ve herkese ulaşmak istiyoruz.'

Kaynak: AA