Oyuncak Müzesi'nde Barış Manço Nostaljisi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Oyuncak Müzesi, unutulmaz şarkıları ve yaptığı televizyon programları ile yıllarca milyonlarca çocuğa seslenen Barış Manço’nun fotoğraf sergisini 7’den 77’ye tüm Antalyalılarla buluşturuyor.

Oyuncak Müzesi'nde Barış Manço Nostaljisi
Büyükşehir Belediyesi Oyuncak Müzesi, unutulmaz sanatçı Barış Manço’yu ölümünün 18. yılında fotoğraf sergisi açıyor. Manço’yu yeni nesil çocuklara anlatmak ve tanıtmak isteyen Oyuncak Müzesi, aynı zamanda Antalyalıları tarihi bir yolculuğa çıkartıyor. Barış Manço’nun dünyanın birçok ülkesinde çekilen birbirinden özel 22 fotoğrafın yer aldığı sergi büyük ilgi görüyor. Öğrenciler hem sergiyi gezerek Barış Manço’yu tanıyor, hem de müzedeki oyuncakların büyülü dünyasına yolculuk ediyor.

Nostalji yaşadık

Antalya Oyuncak Müzesine çocuklarını getiren aileler, şarkıları ve programları ile hayranı olarak büyüdükleri Barış Manço’yu kendi çocuklarına da tanıtmak istediklerini belirterek, nostalji dolu bir gün yaşadıklarını söyledi.

Sergiye ilginin yoğun olduğunu ifade eden Antalya Oyuncak Müzesi yetkilileri, sömestr tatilinde günde ortalama 600 misafir ağırladıklarını kaydetti.

Barış Manço fotoğraflarından oluşan sergi 24 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında Oyuncak Müzesi’nde ziyaret edilebilecek.
Kaynak: İHA