MÜSİAD Elazığ Şubesi 20. Olağan Genel Kurul Toplantısı

Vali Zorluoğlu: 'Çok şükür milletimiz 2016 yılında birçok badireyi atlattı ama bundan büyük kazanımlar da elde ettik ve biz geçen yıl millet olarak birlik ve beraberliğin ne kadar kıymetli bir şey olduğunu daha iyi anladık'.

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, 'Çok şükür milletimiz 2016 yılında birçok badireyi atlattı ama bundan büyük kazanımlar da elde ettik ve biz geçen yıl millet olarak birlik ve beraberliğin ne kadar kıymetli bir şey olduğunu daha iyi anladık.' dedi.

Vali Zorluoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi 20. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, 2016 yılında terörle mücadelede çok önemli adımlar atıldığını, bu kapsamda çok farklı cephelerde çok farklı mücadeleler verdiğini söyledi.

Geçen yıl ülkenin sıkıntılı bir süreç geçirdiğini kaydeden Zorluğlu, bir taraftan bölücü terör örgütü PKK ve onun dışındaki uzantıları ile büyük bir mücadele içerisine girdiklerini, diğer taraftan son dönemde ortaya çıkan halen daha ne olduğu tanımlanamayan DEAŞ diye bir vahşi örgütün ülkedeki uzantıları ile uğraştıklarını belirtti.

Terör örgütleri ve darbeci hainlerin Türkiye'nin üzerine geldiğini ifade eden Zorluoğlu, şöyle devam etti:

'Ülkemizin zayıf olmasından değil bilakis güçlü olmasından kaynaklanan bir durumdur. Daha da fazla güçlenmesinde engel olma, Türkiye terör örgütleri marifetleri ile ayar verme girişimleridir bunlar ancak çok şükür milletimiz 2016 yılında bir çok badireyi atlattı ama bundan büyük kazanımlar da elde ettik ve biz geçen yıl millet olarak birlik ve beraberliğin ne kadar kıymetli bir şey olduğunu daha iyi anladık.'

Elazığ AK Parti Milletvekili Ejder Açıkkapı da MÜSİAD'ın Türkiye'nin değişimine, dönüşümüne, gelişmesine ve büyümesine önemli katkılar sunan bir kuruluş olduğunu söyledi.

Elazığ'ın, cazibe merkezi seçilmesi ile önemli bir fırsat yakaladığına işaret eden Açıkkapı, 'Burada yatırımcılarımıza gerçekten büyük görevler düşüyor. Tabii biz kendi görevlerimizin bilincinde olacağız. Yatırımcılarımızın ihtiyaç duyduğu her sıkıntıda mutlaka bizler onların yanında olacağız.' ifadelerini kullandı.

Tek liste halinde gidilen seçimde, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, geçerli oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi.
Kaynak: AA