Makam Aracını Diyaliz Hastalarına Tahsis Etti

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, ilçede tedavisi süren diyaliz hastalarının servis aracının arızalanması üzerine, kendi makam aracını hastalara tahsis etti.



Diyaliz hastalarını hastaneye götüren servis aracının arızalanması üzerine hastane yönetimi, Belediye Başkanı Selami Selçuk'tan araç desteğinde bulundu.

Talebi karşılıksız bırakmayan Başkan Selçuk, makam aracını şoförü ile birlikte Demirci Devlet Hastanesi Hemodiyaliz Servisinde tedavi gören 12 hastaya tahsis etti.

Tekeler, İcikler, Gümele ve Yumuklar Mahallelerinde ikamet eden 12 diyaliz hastası evlerinden alınarak hastaneye götürüldü.

Hastalar buradaki tedavilerinin ardından yeniden evlerine bırakıldı.

AA muhabirine açıklama yapan Belediye Başkanı Selami Selçuk, sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşların hizmetinde olduklarını söyledi.

Hastane yönetiminden gelen talebi yanıtsız bırakmadıklarını belirten Selçuk, 'Hastalarımızı rahat ve sıcak bir şekilde evlerine ulaşabilmesi için makam aracımızı hastalarımız için tahsis ettik. İnsan sağlığı her şeyden önemli, hastalarımız için tüm imkanlarımızı seferber etmeye hazırız.' diye konuştu.

Kaynak: AA