Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Sadoğlu'ndan Başkan Bakıcı'ya Ziyaret

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine atanan Doç. Dr. Hüseyin Sadoğlu, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı makamında ziyaret etti.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Sadoğlu'ndan Başkan Bakıcı'ya Ziyaret
Bozüyük için son derece önemli yeri olan ve geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen açılış sonrasında yeni binasına taşınan Bozüyük Meslek Yüksekokulu müdürlüğü görevine atanan Doç Dr. Hüseyin Sadoğlu, Başkan Bakıcı’ya gerçekleştirmiş olduğu ziyarette, üniversiteye sağlamış oldukları desteklerden dolayı ve ilçede eğitim için yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Bakıcı, Sadoğlu’na yeni görevinde başarılar dilerken, “Ülkemiz için oldukça önemli olan yüksek öğretimin ilçemizdeki temsilcileri olarak Bozüyük’te görev yapan tüm öğretim görevlilerinin ve akademisyenlerin; gençlerin yetişmesinde ve iş hayatına atılmalarında önemli bir yere sahip olduklarını biliyoruz” dedi.

Doç. Dr. Sadoğlu ile üniversite, sanayi ve yerel yönetimler iş birliği platformu ve eğitim alanındaki çalışmalar hakkında bir süre sohbet eden Başkan Bakıcı, Bozüyük Belediyesi olarak kentte eğitim için çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Kaynak: İHA