Kavak'a 2,5 Yılda 7 Park Yapıldı

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçeye 2,5 yılda 7 park kazandırdıklarını söyledi.

Kavak'a 2,5 Yılda 7 Park Yapıldı
İlçe genelindeki çalışmaları yerinde incelemek için saha gezilerine devam eden Başkan Sarıcaoğlu, son olarak yapımı tamamlanmak üzere olan Şehit Ümit Eker Parkı’nda incelemelerde bulundu. Parkın çok kısa süre içerisinde tamamlanacağını vurgulayan Sarıcaoğlu, "Şehidimizin babasını da alıp parkımızda incelemelerde bulunduk. Şehidimizin babası Kazım Eker ağabeyimiz çok duygulandı. Onun gözlerindeki mutluluk bizlere fazlasıyla yetti” dedi.

Başkan Sarıcaoğlu, Bahçelievler Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Bahçelievler Parkı’nda da incelemelerde bulundu. Sarıcaoğlu daha sonra vatandaşlarla Yaşar Doğu Parkı’nda oturup sohbet etti. Vatandaşlara ilçedeki çalışmaları anlatan Sarıcaoğlu, "Kavak’ta 2,5 senede çok güzel başarılara imza attık. Çalışmalarımız hız kesmeden aynı tempoda devam edecek" diye konuştu.



“2,5 yılda 7 park yapıldı”

Sarıcaoğlu şunları söyledi: "Kavak’ta hep bir sosyal aktivite sorunundan bahsediliyordu bu sorunu ilçeye kazandırdığımız 7 park ile giderdik. Bu parklarımız sırasıyla şöyle; Kavak Bölge Parkı, Astronot Hüseyin Özdemir Parkı, Çerkes Ekrem Bey Parkı, Melih Gökçek Parkı (Revizyonu), Bahçelievler Parkı, Yaşar Doğu Anıt Parkı ve Şehit Ümit Eker Parkı. Bu parklarımızdaki çalışmalarımız tamamlandı halkımızın kullanımına açıldı. Bundan sonra elbette durmayacağız park ihtiyacı olan gerekli yerlere parklarımızı 2017 yatırım programı kapsamında yapmaya devam edeceğiz.”
Kaynak: İHA