Hastaneye Kitap Bağışı

Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi Palyatif Bakım Servisine, bir hayırsever tarafından 300 kitap bağışlandı.

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliğinden yapılan açıklamaya göre, Karşıyakalı iş adamı Ali Akarsu, Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi Palyatif Bakım Servisine 3 kütüphane ve 300 kitap bağışında bulundu.

Palyatif Bakım Kliniği sosyal alanına kurulan kütüphanenin açılış töreninde konuşan Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi Yönetici Vekili Op. Dr. Teoman Şen, bağıştan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Yaşamsal faaliyetlerini sürdürebilmek için bir başkasına ihtiyaç duyan ve genelde taburculuk sonrasında da evde bakım hizmetine gereksinim hisseden hastaların adaptasyon sürecini palyatif bakım kliniğinde geçirdiğini aktaran Şen, şunları kaydetti:

'Kliniğimizde düzenlediğimiz sosyal alanda en azından hasta yakınlarımızın kitap okuyarak rahatlayıp, etkili zaman geçirmelerine fırsat tanıyan desteklerinden dolayı bağışçımıza çok teşekkür ederim. Hastanemizin teknik donanımı haricinde buna benzer sosyal alanlarda hayırsever vatandaşlarımızın desteğine her zaman ihtiyacımız var.'

Bağışçı Akarsu ise, klinikte yatan hastasına verilen sağlık hizmetinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Palyatif Bakım Servisinde çalışan hemşire ve doktorlara ayrı ayrı teşekkür ederim. Bilgi en büyük hazinedir.' ifadelerini kullandı.

Etkinlik, katılımcıların bağışlanan kütüphaneyi gezmesiyle son buldu.

Kaynak: AA