Bayramiç'te Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı Yapıldı

Bayramiç Kaymakamı Ramazan Kendüzler başkanlığında gerçekleştirilen ‘Hayat Boyu Öğrenme’ toplantısı Bayramiç Öğretmenevi Salonunda yapıldı.

Bayramiç'te Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı Yapıldı
Yılda iki kez yapılan toplantıya İlçe Kaymakamı Ramazan Kendüzler başkanlık etti. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Mutlu, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Görgünoğlu, İlçe Jandarma Garnizon Komutanı yüzbaşı Ufuk Erikli, ilçe Emniyet Müdürü Cengiz Akpinar, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Selahattin Gökhan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, oda başkanları, muhtarlar ve okul müdürlerinin katıldığı toplantıda Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erkan Zeybekoğlu, 2016 yılında Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılmış olan meslek ve benzeri kurslar hakkında bilgi verdi.

İlçe Kaymakamı Ramazan Kendüzler, açılan kursların istihdam oluşturması gerektiğini ifade ederek "Halk Eğitim Bünyesinde açılacak yeni kursların daha çok istihdam yaratmasına özen gösterilmeli ki kursların önem arz etsin" dedi.

Toplantıda katılımcıların da görüşleri alınarak yeni açılacak kurslar arasında kalorifer peteklerin temizlenmesine yönelik kurs tavsiyesi ve Arıcılığın gelişmesi açısından bu yönde çalışmaların dikkate alınması konusunda tavsiye önerileri dile getirildi.

Kaynak: İHA