Viranşehir İçme Suyu Ve Klorlama Cihazlarının Kullanımı Toplantısı

Şanlıurfa’nın Viranşehir Toplum Sağlığı Merkezi tarafından "İçme Suyu ve Klorlama Cihazlarının Kullanımı" konulu toplantı yapıldı.

Viranşehir İçme Suyu Ve Klorlama Cihazlarının Kullanımı Toplantısı
Viranşehir Kaymakamlığı konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Kaymakam Ömer Çimşit, Şanlıurfa Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı İbrahim Demir, Çevre Sağlığı Şube Müdürü İbrahim Bayhan, İlçe Sağlık Müdürü Abdurrahman Erdeve, Şuski Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Mustafa Asoğlu, Yazı İşleri Müdürü Haşim Yıldız, İlçe Nüfus Müdürü Faysal Turan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Özbilek, İlçe Müftü Vekili Şehmus Aslan, Viranşehir Şuski Sorumlusu Emin Mızraklı, mahalle muhtarları ve okul müdürleri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Kaymakam Ömer Çimşit, halk sağlığının korunması noktasında içme ve kullanma suyunun önemine vurgu yaparak bu tür bilgilendirme toplantıların sağlıklı ve güvenli suyun sağlanmasına büyük bir katkı yaptığını ifade etti.

Su açısından zengin bir ülke olmamıza rağmen su kullanımı konusunda yeteri kadar bilinç sağlanmadığının altını çizen Çimşit, yeraltı ve yüzeysel suların korunması ve sağlıklı tüketimi ile ilgili kamu kurumları olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi

Kaymakam Ömer Çimşit’in konuşmasının ardından çevre sağlığı şube müdürü İbrahim Bayhan içme suyu ve klorlama cihazlarının kullanımı" başlığı altında bir bilgilendirme sunumu yaptı. Sunumun ardından katılımcıların sorularına verilen cevaplarla toplantı sona erdi.
Kaynak: İHA