Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığına, belediye meclis üyesi Münür Karaevli'nin vekalet edeceği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın, Ankara'da bazı temaslarda bulunacak olması nedeniyle başkanlığa Karaevli'nin vekalet edeceği belirtildi.

Açıklamada şu ifadeler yer verildi:

'Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın bugün Ankara'da yapacağı incelemeler ve çalışmalar nedeniyle Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığına, Süleymanpaşa ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Münür Karaevli vekalet edecek.'

- Uğur Mumcu suikastinin 24. yıl dönümü

Tekirdağ CHP Milletvekili Emre Köprülü, gazeteci yazar Uğur Mumcu'nun bombalı suikast sonucu ölümünün 24. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Köprülü, mesajında Mumcu'nun Atatürk ilke ve inkılapları yolunda giden bir gazeteci olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

'Uğur Mumcu’nun Atatürkçülere bıraktığı, azmi, kararlılığı, araştırmacılığı, gerçek gazeteciliği ve gerçek demokratlığı toplumumuzun aydınlanmasına katkı sağlamaktadır. Kuvayi Milliye ruhunu her zaman taşımış ve gerçek bir vatansever olan Mumcu’yu kendi satırlarıyla saygı ve özlemle anıyoruz.'

Kaynak: AA