KİYÜ'de Görev Değişimi

Kilis 7 Aralık Üniversitesi (KİYÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni rektör atamasıyla görevini Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun'a devretti.

Prof. Dr. Güvenç, Rektörlük makam odasında düzenlenen törende üniversitenin kuruluştan itibaren geçirdiği evreleri anlattı.

'Her İle Üniversite Projesi' kapsamında açılan üniversitenin ilk kuruluşunun göz önünde bulundurulduğunda elde edilen başarının daha da net bir şekilde görüldüğünü aktaran Güvenç, gerek fiziki gerekse eğitim-öğretim anlamında bir çok ile örnek olabilecek pozisyona ulaştıklarını söyledi.

Güvenç, 'Yeni atanan rektörümüz üniversitede birlikte çalıştığımız değerli bir arkadaşımız. Kendisinin gelecek günlerde farklı bir heyecan ve atılımla üniversitemizi daha ileriye götüreceğine yürekten inanıyorum ve kendilerine yeni görevinde başarılar diliyorum.' dedi.

Görevi devralan Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ise 8 yılı aşkın süre içinde yaptığı hizmetler, üniversiteye sağladığı katkılardan dolayı Güvenç'e teşekkür ederek plaket takdim etti.

Kaynak: AA