Geç Vekiller 5 Yıldızlı Final Yaptı

Döşemealtı Belediyesi’nin gençlere yönelik ödüllü projesi olan Döşemealtı Gençlik Meclisi’nin (DÖGEM) 11’nci ve son Meclis Toplantısı Serik İlçesi Boğazkent Bölgesi’nde hizmet veren 5 yıldızlı AlvaDonnaHotels’de gerçekleştirildi.

Geç Vekiller 5 Yıldızlı Final Yaptı
Ocak dönemi Meclis Başkanı Cafer Uzunoğlu başkanlığında Hande Yalın ve Mustafa Emre Gökoğlu Katip Üyeliği’nde biraraya gelen Genç Vekiller gündem maddelerini görüşüp DÖGEM’in 1 yıllık değerlendirmesin de bulundular. Genç vekiller ayrıca ‘Genç Girişimcilik’ konulu eğitim seminerine de katılarak 1 yıl boyunca DÖGEM Akademi bünyesinde ücretsiz kişisel, sosyal ve mesleki gelişim eğitimlerini de tamamlamış oldular.

Eğitim semineri ve Meclis Toplantısı’nın ardından Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Genç Vekiller için özel olarak hazırlanan sertifikaları dağıtıldı. Toplantıya telefonla katılan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Genç Vekillere Döşemealtı İlçesi’ne kattıkları değerler için teşekkür ederek “Hazırladığınız projeler ve yaptığınız etkinlikler ile Döşemealtı’nda fark yarattınız, fırsat verildiğin de gençlerin neler yapabileceğini gösterdiniz. Güzel işler yaptınız, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Genç vekillerin sertifikalarını Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cevat Yanar teslim etti. Sertifikalarını alan genç vekiller, DÖGEM Projesini başlatan Başkan Turgay Genç’e teşekkür etti.

Döşemealtı İlçesi’nde yaşayan gençlerden kuruluDöşemealtı Gençlik Meclisi’nin (DÖGEM) 1 yıllık görev süresi haftasonu düzenlenen son Meclis Toplantısı ile tamamlandı. Gençlerin yerel yönetimlerde söz sahibi olabilmesi amacıyla engelli gençlere pozitif ayrımcılık ve yüzde 50 cinsiyet kotası ile kurulan DÖGEM’in 50 genç vekili kısa sürede önemli çalışmalarla adını duyurdu.

Yıl boyunca çeşitli Kültürel etkinliklere de katılan genç vekiller Ankara ziyaretinde eski ve yeni Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret edip, Anıtkabir’de Atatürk’ün mozalisine çiçek bırakıp saygı duruşunda bulundular. Ziyaret kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin vekillerini de ziyaret eden Genç Vekiller, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile parti genel merkezinde görüşüp DÖGEM ile Döşemealtı İlçesi’ni anlattılar.
Kaynak: İHA