Çorlu'dan Kısa Kısa

'Bugün Git Yarın Gel' adlı oyun sahnelendi.

Çorlu'da, ''Bugün Git Yarın Gel'' adlı oyun sahnelendi.

Çorlu Halk Tiyatrosu'nun yeni oyunu ''Bugün Git Yarın Gel'' Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde seyirciyle buluştu.

Daha önce 'Yalancı Aranıyor', 'Entrikalı Dolap Komedyası' ve 'Karanlıkta Komedi' isimli oyunları ile seyircinin beğenisini kazanan Çorlu Halk Tiyatrosu'nun sahnelediği 2 perdelik oyun sonunda sahneye çıkan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, oyuncuları tek tek tebrik etti ve Çorlu halkı adına çiçek takdim etti.

Belediye olarak bu tür sosyal faaliyetlerin içinde olduklarını belirten Baysan, ''Biz sadece yol yapıp çeşmeden su akıtmanın belediyecilik olduğunu düşünmüyoruz. Bu tür sosyal faaliyetler de belediyeciliğin merkezinde olmalı.'' dedi.

- Çorlu Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu yapıldı

Çorlu Kent Konseyi'nin olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Çorlu Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Toplantıda konuşan Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, ilçede birçok proje üreterek hayata geçirdiklerini söyledi.

İnsanların ihtiyaç ve düşüncelerini dile getirmek için çalıştıklarını ifade eden Cesur, ''Bizler Kent Konseyi olarak ilçemizde yaşayan insanların dertlerini ve memnuniyetlerini ortak bir dille yöneticilere yansıtıyoruz. Bütün projelerimizin odağında insan teması var.'' dedi.

Toplantının devamında Çorlu Kent Konseyi Kadın, Gençlik ve Engelli Meclislerinin faaliyetleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı.
Kaynak: AA